Donații

Beneficiar: Parohia Miron Patriarhul
Cont bancar (IBAN): RO37RNCB0069148632990001
Cod identificare fiscală: 16126561

Va mulţumim că alegeţi să sprijiniţi parohia noastră!

Redirecționați 3,5% din impozitul dvs. pe venit

Statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către unitățile de cult.
Dacă doriți să susțineți biserica noastră (Parohia Miron Patriarhul - Biserica Sfânta Maria), vă rugăm, să parcurgeți următoarea procedura care nu vă costă nimic:
PASUL 1
Descarcați unul dintre formularele completate cu datele noastre:
    - Formularul 230 pentru 1 an
    - Formularul 230 pentru 2 ani
 Notă: Conform noului Cod Fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit poate fi redistribuit către același beneficiar pentru o perioadă de cel mult doi ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.
PASUL 2
Completați doar secțiunea "I. Date de identificare a contribuabilului" cu datele dvs. Semnați formularul în partea din stânga jos.
PASUL 3
Trimiteți formularul prin una dintre metodele de mai jos:
    - la pangarul bisericii sau unuia dintre preoți. Noi ne vom ocupa apoi să depunem formularul la ANAF;
    - scanat sau fotografiat cu telefonul. Asigurați-vă că fotografia e clară și că toate datele pot fi citite cu ușurință și apoi trimiteți-o la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De restul ne ocupăm noi;
    - direct la organul fiscal de care aparțineți conform adresei din cartea de identitate. Puteți depune formularul la registratură sau prin poștă cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale. Găsiți aici adresele;
    - prin serviciul online ANAF Spatiul Privat Virtual, dacă aveți semnătură electronică.

Legături externe