Biserica Sfanta Maria

Codul Fiscal pune la dispoziția contribuabililor mecanismul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit plătit statului pentru anul anterior, către orice entitate non-profit sau unitate de cult. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean către entitatea dorită de acesta.

Dacă doriți să sprijiniți activitatea Biserica Sfanta Maria prin redirecționarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-ați plătit statului pentru veniturile realizate în anul anterior, urmați pașii de mai jos, până la data de 25 mai a anului curent.
Pasul 1:
Descărcați formularul 230, precompletat cu datele Bisericii Sfanta Maria.
Pasul 2:
Completați în două exemplare* formularul cu datele personale. Datele de identificare ale Biserica Sfanta Maria și anul pentru care se depune formularul sunt deja completate. Câmpul „Suma” poate rămâne necompletat, datoria calculării și completării câmpului rămânând autorității fiscale competente.

* Dacă formularul va fi trimis prin poștă, este suficientă completarea unui singur exemplar.
Pasul 3:
Depuneți formularele completate la Registratura Administrației Fiscale de care aparțineți sau trimiteți UN exemplar din formularul completat prin poștă, scrisoare recomandată, pe adresa Administrației Finanțelor Publice Locale. Termenul limită de depunere este 25 mai inclusiv.

Vă mulțumim pentru tot ajutorul.

Donații către biserica Sfanta Maria Miron Patriarhul se pot realiza prin intermediul contului bancar: RO37RNCB0069148632990001, BCR Filiala Sector 1 București.